AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, daima ona hürmet göstereceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kazançlı adımlar atılacağına, işlerin rayından çıkacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kara yılan ısırdığını görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara böceğin ısırdığını görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunu köpek ısırdığını görmek hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin köpeği ısırdığını görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek ısırdığını görmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir