AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında kara yılan ısırdığını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işarettir.

Kahve falında kara yılanın ısırdığını görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara böceğin ısırdığını görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedi ısırdığını görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara köpeğin ısırdığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, isteklerini yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yılanın ısırdığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir