AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıta yazı yazmak

Kahve falında kağıta yazı yazmak

Kahve falında kağıta yazı yazmak bir sebeple işsiz kalınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kağıta yazı yazmak gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak sevinç ve mutluluğa, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıda yazı yazmak sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kağıta yazı yazmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına delalet eder.

Kahve falında boş kağıda yazı yazmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir