AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm toplamak

Kahve falında kara üzüm toplamak

Kahve falında kara üzüm toplamak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, büyük kazançlar getireceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, alım gücünü yitireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında kara üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek onlarla gönül birliği edeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında kara üzüm toplamak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze kara üzüm görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet eder.

Kahve falında kara üzüm çalmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kişinin şansının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm yedirmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş kara üzüm görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kara üzüm satın almak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir