AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm çalmak

Kahve falında kara üzüm çalmak

Kahve falında kara üzüm çalmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, işten yana şansının açık olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara üzüm çalmak gördüyseniz:

  • Bazı iş, uygulama, anlaşma ya da kişilerden tamamen kurtulmanız gerektiğinin farkına varabilir veya saydığımız başlıklar olmadan devam etmenizin mümkün olmadığını anlayabilirsiniz.

Kahve falında kara üzüm çalmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara çalmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm kurusu görmek borçlarını bitireceğine, önemli bir lider haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kara üzüm görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı kara üzüm yemek zararların yakında telafi edileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kara üzüm yıkamak maddi durumunun düzeleceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kara üzüm ağacı görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kara üzüm koparmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir