AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş kara üzüm görmek

Kahve falında yaş kara üzüm görmek

Kahve falında yaş kara üzüm görmek küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında yaş kara üzüm gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında yaş kara üzüm görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kara üzüm yediğini görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında kara üzüm vermek kötü bir duruma düşüleceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze kara üzüm görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm ve beyaz üzüm görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek dertlerin ortadan kalkacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kara üzüm görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, işlerin yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında kara üzüm toplamak bereketin ve karın artacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir