AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm satın almak

Kahve falında kara üzüm satın almak

Kahve falında kara üzüm satın almak hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, elinin de bollaşacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, günaha gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm satın almak gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Kahve falında kara üzüm satın almak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm toplamak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kara üzüm yemek görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında kara üzüm salkımı görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sağlığının yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze kara üzüm görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara üzüm koparmak yani babasına benzeyeceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm asması görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında kara üzüm çalmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir