AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek

Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek

Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kara üzüm toplamak ve yemek işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında kara üzüm toplamak yaşlılığında da rahat edeceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kara üzüm yemek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara üzüm yemek görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sabit geliri olacağına delalettir.

Kahve falında tatlı kara üzüm yemek büyük savaşların yaşanacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında kara üzüm yemek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet eder.

Kahve falında üzüm toplamak ve yemek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Kahve falında siyah üzüm toplamak ve yemek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir