AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana vermek

Kahve falında kara lahana vermek

Kahve falında kara lahana vermek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, başına türlü işler geleceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine tabir olunur.

Kahve falında kara lahana vermek gördüyseniz:

  • Sürekli şikayet eden veya sizi geçmeye çalışan kişileri durdurmaya muktedir olabilirsiniz.

Kahve falında kara lahana görmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulur.

Kahve falında kara lahana toplamak hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kara lahana sarması yemek iş sahibi olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara lahana sarması görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında bahçede kara lahana görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kara lahana çorbası görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kara lahana vermek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak kızgınlıkların geçeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir