AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam taşlamak

Kahve falında cam taşlamak

Kahve falında cam taşlamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok başarılı işlere girileceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında cam taşlamak gördüyseniz:

  • Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cam taşlamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuzu taşlamak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına inanılır.

Kahve falında güvercin taşlamak zorlukların çözüme kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kara kedi taşlamak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında kurt taşlamak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba taşlamak sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere taşlamak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına inanılır.

Kahve falında birini taşladığını görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir