AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını taşlamak

Kahve falında kocasını taşlamak

Kahve falında kocasını taşlamak iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, hoşluk içinde olacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını taşlamak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Kahve falında kocasını taşlamak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşlamak hayata karşı cesaretleneceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşini taşlamak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi taşlamak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında fare taşlamak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymun taşlamak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın taşlamak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt taşlamak işten yana şansının açık olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir