AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara kaplan görmek

Kahve falında kara kaplan görmek

Kahve falında kara kaplan görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kara kaplan gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kara kaplan görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve ayı görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında konuşan kaplan görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, fakirlik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kaplan dişi görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplanlar görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslan ve kaplan görmek yokluğa düşeceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaplan aslan görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplandan saklanmak dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir