AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan ve ayı görmek

Kahve falında kaplan ve ayı görmek

Kahve falında kaplan ve ayı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, ticarette öne geçeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işarettir.

Kahve falında kaplan ve ayı gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kaplan ve ayı görmek mutlu bir evliliğe, hasta olanlar için şifa bulmaya tabir olunur.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında ayı ve kaplan görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine inanılır.

Kahve falında yavru beyaz kaplan görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan ve kaplan görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaplandan korkmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplana binmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına inanılır.

Kahve falında büyük kaplan görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir