AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan kaplan görmek

Kahve falında konuşan kaplan görmek

Kahve falında konuşan kaplan görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan kaplan gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Kahve falında kaplanın konuştuğunu görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşan kaplan görmek hayatının güzelleşeceğine, tatsızlıklar çıkacağına delalettir.

Kahve falında kaplan doyurmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, herkesin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda kaplan görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kaplan görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan başı görmek şükredeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek evlatlarının hayırlı olacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kaplan görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir