AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve kaplan görmek

Kahve falında aslan ve kaplan görmek

Kahve falında aslan ve kaplan görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yuva kuracağına, uzak bir yola gidileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında aslan ve kaplan gördüyseniz:

  • Evliyseniz her türlü gerilimden kaçının.

Kahve falında aslan ve kaplan yavrusu görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek temize çıkacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan veya kaplan görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok mutlu ve sevinçli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan aslan görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde aslan kaplan görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında aslan ve kaplandan kaçmak işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, tüm isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan kaplan görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir