AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan dişi görmek

Kahve falında kaplan dişi görmek

Kahve falında kaplan dişi görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Kahve falında kaplan dişi gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kaplan dişi görmek geçiminin zorlaşacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi kaplan görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplanla dost olmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan doyurmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kaplandan kurtulmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste kaplan görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında ormanda kaplan görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kaplan sürüsü görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir