AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömü bulmak

Kahve falında gömü bulmak

Kahve falında gömü bulmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, düşünmeden hareket edeceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında gömü bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Kahve falında evde gömü bulmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında gömü altın bulmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet eder.

Kahve falında gömü yeri bulmak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına işaret eder.

Kahve falında altın gömüsü bulmak huzursuz olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gömü para bulmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında evinde gömü bulmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, gönlünce bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda gömü bulmak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, işlerinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gömü bulmak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir