AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara gömülmek

Kahve falında kara gömülmek

Kahve falında kara gömülmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara gömülmek gördüyseniz:

  • Eski fikirlerinize yeni formlar getirebilirsiniz.

Kahve falında kara gömüldüğünü görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kara gömülmek üzüleceğine, pişman olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün gömülmediğini görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara birinin gömüldüğünü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü gömüldüğünü görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gömü yeri görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gömü altın bulmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında kum gömülmek kıtlığın meydana geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir