AnaSayfa / Genel / Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında fatıma anamızın mezarını görmek yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet eder.

Kahve falında fatima anayı görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fatma anamızı görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, mal ve para sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fatma ananın elini görmek karamsar olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında fatma anayı görmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Kahve falında fadime anamızı görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir