AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yeni mallara sahip olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağında taşımak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında taşımak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında kucağında erkek bebek taşımak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeği kucağında taşımak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağında taşımak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kucağımda erkek çocuğu görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında kucağında erkek çocuğu görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu kucağında görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir