AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara havuz görmek

Kahve falında kara havuz görmek

Kahve falında kara havuz görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, bunun için her gün şükredeceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara havuz gördüyseniz:

  • Finansal kaynaklarınızı idareli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında kara havuz görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki kara kedi görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında kara surat görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara fırın görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda kara yılan görmek huzurlu günler görüleceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine yorulur.

Kahve falında kara kurum görmek geçiminin zorlaşacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kara eşek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında karakalem yapmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir