AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara erik ağacı görmek

Kahve falında kara erik ağacı görmek

Kahve falında kara erik ağacı görmek makbul olan mallara kavuşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, dedikoduya, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, insanları kandıracağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kara erik ağacı gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kara erik ağacı görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kasasının ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında kara erik yemek hane içine ay doğacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara erik satın almak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara erik almak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, şifa edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kara erik görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında kara erik toplamak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kara erik görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan erik yediğini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir