AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara zeytin toplamak

Kahve falında kara zeytin toplamak

Kahve falında kara zeytin toplamak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kara zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Kahve falında kara zeytin toplamak çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kara zeytin yemek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara zeytin görmek güven kaybı yaşanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına delalettir.

Kahve falında denizden zeytin toplamak hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin topladığını görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir