AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara sığır görmek

Kahve falında kara sığır görmek

Kahve falında kara sığır görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, borçlanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, makbul olmayan işler yapacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara sığır gördüyseniz:

  • Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir.

Kahve falında kara sığır sürüsü görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara sığır görmek aileyle iş yapmayacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sığır kanı görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında inek sığır görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sağlık ve şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında sığır boğazlamak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sığır kellesi görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sığır yıkamak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, moralin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun ve sığır görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir