AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazın yağan kar görmek

Kahve falında yazın yağan kar görmek

Kahve falında yazın yağan kar görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onların kıymetini bileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yazın yağan kar gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yazın yağan kar görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında yazın kar yağmasını görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yazın ortasında kar görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işarettir.

Kahve falında yazın kar yağması görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında yazın ortasında kar yağdığını görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında yazın lapa lapa kar yağdığını görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yazın yağmur yağdığını görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazın mont giymek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir