AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok kar yağmış görmek

Kahve falında çok kar yağmış görmek

Kahve falında çok kar yağmış görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında çok kar yağmış gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Kahve falında kar yağarken izlemek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kar yağmış olarak görmek günahlara, aile içinden birinin gurbete çıkmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar yağarken araba kullanmak yeni işlere girileceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yağmış kar görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden kar yağmış görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar yağarken dua etmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına yorulur.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir