AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar yağarken ağlamak

Kahve falında kar yağarken ağlamak

Kahve falında kar yağarken ağlamak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kar yağarken ağlamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz elinizi zayıflatabilir veya sizi zor bir durumda bırakabilir.

Kahve falında kar yağarken ağlamak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında kar yağarken uyumak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kar yağarken denize girmek hedeflerini gerçekleştireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında her yere kar yağmış görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kar yağmış olarak görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kar yağmış olduğunu görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni yağmış kar görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Kahve falında pencereden kar yağmış görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir