AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni koruduğunu görmek

Kahve falında birinin seni koruduğunu görmek

Kahve falında birinin seni koruduğunu görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kişinin muradına ereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • Özel bir kişi yeteneklerinizi veya ortaya koyduklarınızı takdir edebilir ya da size bazı önerilerde bulunabilir.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek iyileşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin seni koruduğunu görmek mutsuz ve hasta olacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin seni koruduğunu görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni koruduğunu görmek geri plana düşeceğine, yani babasına benzeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeği korumak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında bir bebeği korumak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi korumak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kardeşimi korumak bazı tartışmaların ortasında kalacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir