AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı koruduğunu görmek

Kahve falında başbakanı koruduğunu görmek

Kahve falında başbakanı koruduğunu görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kazancının günden güne azalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başbakanı koruduğunu gördüyseniz:

  • Güvensizlik veya duygularınızın etkisinde kalmanız bazı işleri bozabilir.

Kahve falında başbakan korumak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanı koruduğunu görmek eşyaların yenileneceğine, keyfinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanı korumak sevdikleri ile kavuşacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi korumak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi korumak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünü korumak planların sarkacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiklerini korumak aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek yavrusunu korumak işlerinin de hal yoluna gireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir