AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar üzerine yazı yazmak

Kahve falında kar üzerine yazı yazmak

Kahve falında kar üzerine yazı yazmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kar üzerine yazı yazmak gördüyseniz:

  • Yükselmeniz için bazı arkadaşlarınızın yardımına ihtiyacınız var.

Kahve falında kar üstüne yazı yazmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üzerine yazı yazmak kişinin hayatının değişeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında buluta yazı yazmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında arapça yazı yazmak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa yazı yazmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahtaya yazı yazmak rahat edilecek bir projeye girileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir