AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlış yazı yazmak

Kahve falında yanlış yazı yazmak

Kahve falında yanlış yazı yazmak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, yaşamına bakacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yanlış yazı yazmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz kadarı için yola çıkmalısınız.

Kahve falında yanlış yazı yazmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yanlış yazmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arapça yazı yazmak zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret eder.

Kahve falında kartona yazı yazmak hasret çekileceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına delalettir.

Kahve falında bir kağıda yazı yazmak yalnız hissetmeye, işlerinin hemen hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşa yazı yazmak malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet etmektedir.

Kahve falında suya yazı yazmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında avucuna yazı yazmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir