AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda yazı yazmak

Kahve falında kağıda yazı yazmak

Kahve falında kağıda yazı yazmak çalışmalarının artacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, adım atarken çok zorlanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıda yazı yazmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında kağıda yazı yazmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, maddi zararını karşılayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bir kağıda yazı yazmak büyük bir zenginlik kazanılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıda yazı yazdığını görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıta yazı yazmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş kağıda yazı yazmak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt üzerine yazı yazmak hayalkırıklığı duyacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak kalkınacağına ve yükseleceğine, uygulayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir