AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin üstüne düşmek

Kahve falında köpeğin üstüne düşmek

Kahve falında köpeğin üstüne düşmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, rahat bir döneme girileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin üstüne düşmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri test edebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin üstüne düşmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, tutulan yolun isabetli olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstüne düşmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki ayak üstüne düşmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başının üstüne düşmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kumun üstüne düşmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, onu borçtan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstüne düşmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak üstüne düşmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten ayakları üstüne düşmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir