AnaSayfa / Genel / Kahve falında erimiş kar görmek

Kahve falında erimiş kar görmek

Kahve falında erimiş kar görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalettir.

Kahve falında erimiş kar gördüyseniz:

  • Dinsel ya da mistik olaylara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında kar erimesi görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında erimiş kar görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erimiş kar suyu görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erimiş karda yürümek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına inanılır.

Kahve falında buzların erimesini görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında erimiş dondurma görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında erimiş demir görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine işarettir.

Kahve falında erimiş dondurma yemek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir