AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde fırtınaya yakalanmak çok güzel bir evlilik yapılacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kum fırtınasına yakalanmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında fırtına kar görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına yorulur.

Kahve falında fırtınalı kar görmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, özel hayatının renkleneceğine işarettir.

Kahve falında kar fırtınası görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karlı fırtına görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir