AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtına kar görmek

Kahve falında fırtına kar görmek

Kahve falında fırtına kar görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, satışların düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fırtına kar gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında kar fırtınası görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karlı fırtına görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında fırtınalı kar görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kar ve fırtına görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, ticarette şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fırtına kar görmek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak maddi konularda zayıf düşeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir