AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar fırtınası görmek

Kahve falında kar fırtınası görmek

Kahve falında kar fırtınası görmek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, önemli bir makama terfi alacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, işlerine bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında kar fırtınası gördüyseniz:

  • Kendi planlarınızı gerçekleştirmek için yapacağınız teşebbüsler sonuçsuz kalabilir.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar ve fırtına görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karlı fırtına görmek ferah bir eve geçileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kar fırtınası görmek dertlerin başlayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalettir.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işarettir.

Kahve falında fırtına kar görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında fırtınalı kar görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir