AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlı fırtına görmek

Kahve falında karlı fırtına görmek

Kahve falında karlı fırtına görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında karlı fırtına gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında fırtınalı kar görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında karlı fırtına görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işaret eder.

Kahve falında kar ve fırtına görmek kötü gününü de paylaşacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, hayatının iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar fırtınası görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtına kar görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir