AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınalı kar görmek

Kahve falında fırtınalı kar görmek

Kahve falında fırtınalı kar görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, dertlerinin unutulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında fırtınalı kar gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kar fırtınasına yakalanmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında fırtına kar görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fırtınalı kar yağdığını görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar ve fırtına görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında fırtınalı kar görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Kahve falında kar fırtınası görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında karlı fırtına görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir