AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağayı uçarken görmek

Kahve falında kaplumbağayı uçarken görmek

Kahve falında kaplumbağayı uçarken görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağayı uçarken gördüyseniz:

  • Bazı konularda size oldukça işe yarar fikirler verebilirler.

Kahve falında kaplumbağayı uçarken görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, anne baba duası alacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini uçarken görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçarak görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalet eder.

Kahve falında kediyi uçarken görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uçarak takla atmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak denize inmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında uçarak bir yere gitmek huzurlu bir hayat süreceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarak seyahat etmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir