AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek

Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek

Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, mutluluğunun katlanacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, borç batağına düşeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa heykeli gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa heykeli görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kadın heykeli görmek kazancının günden güne çok artacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında balık heykeli görmek yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dağda heykel görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek heykeli görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında özgürlük heykelini görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında aslan heykeli görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında meryem ana heykeli görmek kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir