AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış kaplumbağa görmek

Kahve falında yanmış kaplumbağa görmek

Kahve falında yanmış kaplumbağa görmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında yanmış kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileri sonlandırma, bazı iş birliklerini bozma ya da bazı işlere zarar verme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yanmış kaplumbağa görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında akvaryumda kaplumbağa görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde kaplumbağa görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına yorulur.

Kahve falında ölü su kaplumbağası görmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa kurtarmak kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa çorbası görmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, dileklerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev kaplumbağası görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta kaplumbağa görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir