AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kelepçeli görmek

Kahve falında arkadaşını kelepçeli görmek

Kahve falında arkadaşını kelepçeli görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kelepçeli gördüyseniz:

  • Fikir münakaşalarına açıksınız.

Kahve falında arkadaşını kelepçeli görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelepçeli adam görmek hayırlı bir evlat olacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin kelepçelendiğini görmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kelepçe bilezik görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ellerini kelepçeli görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında ellerinde kelepçe görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık kelepçe görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir