AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazı durum veya olayları ihtiyaçlarınıza göre yönlendirmeniz durumunda istediğiniz şeyleri yapmanız veya elde etmeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, onlar için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek sahip olduğu nimetin artacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir