AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak düzenin bozulacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, hasta ise iyileşeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek şansın kaçacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine yorulur.

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir