AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ileride çok zengin biri olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, makamının ve ününün artacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine delalet eder.

Kahve falında kabuğu olmayan kaplumbağa görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir