AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını gördüyseniz:

  • İyi niyetinizi kötüye kullanan veya kendi hatalarını size pas eden kişiler olabilir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğundan çıktığını görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu görmek başarılarının kalıcı olacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunu kırmak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, borçların kapanacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa kabuğu görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında kaplumbağa kabuğunun kırıldığını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sağlık içinde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kabuksuz kaplumbağa görmek keyifli olacağına, eksiklerinin farkına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın kabuğunu görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına delalettir.

Kahve falında kabuğu kırılmış kaplumbağa görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir