AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kötü halin son bulacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara direkt müdahale etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında annenin korktuğunu görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediden korktuğunu görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında inekten korktuğunu görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında böcekten korktuğunu görmek daha güçlü hale geleceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine yorulur.

Kahve falında kor demir görmek atılan adımların boşa gideceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında korktuğu için dua okumak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sobada kor ateş görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işe başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir