AnaSayfa / Genel / Kahve falında kor demir görmek

Kahve falında kor demir görmek

Kahve falında kor demir görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, evlatlarından memnun olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kor demir gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Kahve falında kor demir görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak sure okumak kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytandan korktuğunu görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında yılandan korktuğunu görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına inanılır.

Kahve falında karanlıktan korktuğunu görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında korkan birini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten korktuğunu görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateş tutmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir