AnaSayfa / Genel / Kahve falında inekten korktuğunu görmek

Kahve falında inekten korktuğunu görmek

Kahve falında inekten korktuğunu görmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok büyük adımlar atacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulur.

Kahve falında inekten korktuğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında inekten korktuğunu görmek gelirinin artacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koreli erkek görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına yorulur.

Kahve falında korkarak besmele çekmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkarak bağırmak insanlara olan güvenin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkarak birilerinden kaçmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında yanan kor görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında kor olmuş ateş görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında korkarak merdiven çıkmak sağlığının bozulacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir